Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه ایران، رسیدگی به این پرونده از شامگاه ۱۱ آبان سال ۸۷ و با گزارش قتل پسر جوانی در یکی از بیمارستان‌های پایتخت آغاز شد. برادر آرمان که او را به بیمارستان منتقل کرده بود، در تحقیقات گفت: من خانه بودم که یکی از دوستانم آمد و گفت یک نفر خونین در خیابان اتابک افتاده است که خیلی شبیه برادر توست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلافاصله به آدرسی که دوستم گفته بود، رفتم و با بدن خونین برادرم آرمان مواجه شدم.

درحالی که هویت عامل قتل مشخص نبود، کارآگاهان جنایی به تحقیقات میدانی پرداختند. در تحقیقات از شاهدان و اهالی محل، مرد جوانی سرنخ اصلی را به تیم جنایی داد و بدین ترتیب هویت متهم برملا شد. او گفت: هوشنگ، یکی از دوستانم که معتاد است، به سراغم آمد و گفت با یک نفر در خیابان اتابک درگیر شده و او را با چاقو زده است. بعد گفت برو به محل و سر و گوشی آب بده ببین زنده است یا نه. من هم خودم را به محل حادثه رساندم و مأموران اورژانس را دیدم که در حال گذاشتن جسد داخل آمبولانس بودند. به سراغ هوشنگ رفتم و او را به خانه خواهرش رساندم. بعد از آن دوباره هوشنگ به سراغم آمد و چاقویی را که با آن قتل را مرتکب شده بود، داخل شمشادهای پشت بیمارستان انداختیم. از آن به بعد دیگر از هوشنگ خبر ندارم.

در ادامه بررسی‌ها مشخص شد که هوشنگ تهران را ترک کرده اما چند روز بعد از قتل نزد پلیس شهرستان آمل رفت و مدعی شد که در پایتخت قتل انجام داده اما به خاطر عذاب وجدان خودش را معرفی کرده است.

هوشنگ در تحقیقات به پلیس گفت: شب حادثه به سراغ آرمان رفتم تا او را به کمپ ترک اعتیاد ببرم. اما او مقاومت کرد و با هم دعوایمان شد. خیلی از دست او عصبانی شدم و چاقویی که همراهم بود را بیرون آوردم تا به دستش بزنم شاید بترسد. اما در این گیر و دار چاقو به قفسه سینه‌اش خورد و آرمان روی زمین افتاد. قصد کشتن او را نداشتم و از اتفاقی که افتاده پشیمانم.

با اعتراف متهم جوان و تکمیل تحقیقات پرونده، او برای صدور حکم به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد. با توجه به درخواست قصاص اولیای دم که پدر آرمان بود، حکم قصاص صادر شد و پرونده برای تأیید حکم به دیوان عالی کشور ارسال شد.

در حالی که هوشنگ در زندان به سر می‌برد، دست از کارهای خلافش برنداشت. هوشنگ داخل زندان اقدام به کلاهبرداری کرد و خیلی زود راز کلاهبرداری‌های او از داخل زندان برملا شد و جرم دیگری به جرایم او متهم اضافه شد. قتل آرمان نیز تنها جنایتی نبود که او در پرونده داشت. در سال ۹۲ در نزاعی دسته جمعی که داخل زندان رخ داد، یکی از زندانیان را کشت. هوشنگ به خاطر این جرم نیز در دادگاه کیفری استان البرز محاکمه و به ۳ سال حبس محکوم شد.

با گذشت سال‌ها از این پرونده در حالی که اولیای دم برای اجرای حکم قصاص حاضر نمی‌شدند، هوشنگ همچنان بلاتکلیف در زندان به سر می‌برد. تا اینکه با توجه به ماده ۶۱۲ و ۴۲۱ قانون مجازات اسلامی درخواست تعیین تکلیف پرونده‌اش را داشت.

بخشش در آخرین لحظات

در حالی که قضات در حال بررسی درخواست زندانی بودند، دو برادر آرمان به دادسرا رفته و خواهان قصاص قاتل برادرشان بعد از گذشت بیش از ۱۰ سال شدند. یکی از اولیای دم گفت: قبل از کشته شدن آرمان، مادرم فوت کرده بود و به همین دلیل تنها اولیای دم پدرم بود. اما ۹ ماه پس از این جنایت، پدرم هم فوت کرد و من و برادرم اولیای دم آرمان شدیم. حالا خواهان قصاص هستیم.

در حالی که اولیای دم درخواست قصاص داشتند، جلسات صلح و سازش برگزار شد و درنهایت دو برادر از قصاص عامل جنایت گذشت کردند. با توجه به اینکه بیش از ۱۲ سال است که هوشنگ در زندان به سر می‌برد، نامه آزادی متهم صادر شد و او به زودی از زندان آزاد می‌شود.

کد خبر 532793 برچسب‌ها حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حوادث ایران اولیای دم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»

معاون آموزش و مشارکت‌‎های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فیلم سینمایی زندگی شهید محیط زیست، «هوشنگ نصیری» در راستای ترویج فرهنگ ایثار، میهن‌دوستی و توجه به محیط‌زیست تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، نورالله مرادی اظهار کرد: زندگی شهید هوشنگ نصیری با هدف اشاعه فرهنگ شهادت و توجه به مقوله محیط زیست در قالب یک فیلم ساخته خواهد شد.

وی افزود: این فیلم سینمایی با همکاری معاونت استان‌های سازمان صداوسیما، مرکز صداوسیمای استان خوزستان و اداره کل محیط‌زیست استان خوزستان و با راهبری معاونت آموزش و مشارکت‎‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‎ زیست ساخته خواهد شد.

معاون آموزش و مشارکت‌‎های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: شهید نصیری از اولین شهدای محیط زیست در جنگ تحمیلی هستند که با توجه به ویژگی های فردی و اخلاقی نیازمند توجه ویژه به‌عنوان الگوی فرهنگی و محیط زیستی بودند.

مرادی با اشاره به اهدای یک جلد کلام‌الله مجید به خانواده شهید محیط‎ زیست، هوشنگ نصیری توسط مقام معظم رهبری تأکید کرد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به نشانه تکریم و احترام به شهدای محیط زیست، سال گذشته در کنگره بزرگداشت شهدای محیط‌زیست در اهواز یک جلد مصحف شریف را به خانواده این شهید بزرگوار اهدا کردند که توجه جدی افکار عمومی و رسانه‌ها را به خود جلب کرد و این امر باعث شد تا ایده اولیه تهیه این فیلم در معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی ایجاد شود.

وی تهیه فیلم، مستند، کتاب و سایر محصولات فرهنگی از زندگی شهدای محیط‌بان را از راهبردهای اصلی معاونت آموزش و مشارکت‎های مردمی در سازمان حفاظت محیط‌زیست دانست و اضافه کرد: شهدای محیط‌‎بان در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و وطن دوستی قرار دارند و ما باید به‎ عنوان متولیان حوزه فرهنگ و آموزش در انعکاس سبک زندگی، باورها و تلاش‌های این عزیزان در حفاظت از محیط‌زیست کشور تلاش بیشتری داشته باشیم.

معاون آموزش و مشارکت‌‎های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه بودجه این فیلم سینمایی مستند توسط سازمان حفاظت محیط زیست تأمین خواهد شد، گفت: در تهیه این فیلم از عوامل درجه یک و حرفه‌ای سینمای کشور استفاده خواهد شد تا تأثیرگذاری و ماندگاری این مجموعه سینمایی در اذهان عمومی جدی و عمیق باشد.

کد خبر 749130

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • درباره یحیی سنوار رهبر حماس در غزه؛ مردی که تسلیم نمی‌شود
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • بابک زنجانی از زندان آزاد می‌شود؟/ توضیحات قوه قضائیه
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • شرق: صدیقه وسمقی آزاد شد
  • صدیقه وسمقی آزاد شد
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند